TERVETULOA MUKAAN LUKEMAAN JA TEKEMÄÄN LEHTEÄ!

MS Word -tiedostoLanen lehden kirjoitusohjeet.doc (34 kB)
Tästä löytyvät Lasten asialla -lehden kirjoitusohjeet. Ohjeet päivitetty 4.9.2017

Keskustelua Lasten asialla -lehden aiheista

Lasten asialla -lehti

Lasten asialla

Lehti on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa neurologisesti sairaiden tai vammaisten lasten hoitotyö ja hyvinvointi. Lehdellä on paljon annettavaa myös laajemmin lasten hoitotyölle, sillä se käsittelee muun muassa lasten osallisuutta, perhekeskeisyyttä ja hoitotyön kehittämistä.

Ensimmäinen Lasten asialla -lehti julkaistiin sähköisesti 4.2.2015 ja painettuna 5.2.2015 Lanen koulutuspäivillä. Linkit julkaistuihin lehtiin löytyvät tämän sivun vasemmasta yläreunasta.

Julkaisija: Lastenneurologian hoitajat ry (Lane)

Yhteystiedot: Lane.toimitus(at)gmail.com

Päätoimittaja: Johanna Olli

Toimittajat: Tiina Marttila ja Kristiina Aalto

Ulkoasu: Henni Sulonen

Seuraava ilmestymispäivä: 20.11.2017 Lanen kotisivuilla sähköisenä versiona sekä jäsenille postitettuna.

*

Voit antaa palautteen nimettömänä, mutta liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen viestiisi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.