Menovinkit

Menovinkeistä löytyy kuukausittain jaoteltuna vammaisten ja neurologisesti sairaiden lasten kanssa työskentelyyn liittyviä koulutuksia.

Lastenneurologiaan ja hoitotyöhön liittyvistä alan ammattilaisille suunnatuista tapahtumista voi kuka vaan lähettää vinkkejä kotisivuvastaavallemme: an.vanhala(at)hotmail.fi.

Lähetä tapahtumatiedot siinä muodossa, kuin haluat ne sivuillamme julkaistavan. Jos myöhemmin lähetät päivitystä tekstiin, ole ystävällinen ja kerro viestissäsi mahdollisimman tarkasti, mitkä kohdat haluat muutettavan (tai vielä mieluummin: lähetä uusi teksti, jolla vanhan voi korvata kokonaisuudessaan).

*******

Seuraava Lanen oma koulutus järjestetään keväällä 2019 pääkaupunkiseudulla. Tarkemmat tiedot täältä, heti kun niitä on :)

Sitä ennen tarjolla tutkimusklubeja: seuraa  etusivun uutisosiota ja Jäsenhuoneen tietoja.