Lasten asialla -palkinnon säännöt

Lane ry jakaa Lasten asialla -palkinnon tunnustuksena ansiokkaasta työstä lastenneurologian hoitotyön (=sairaanhoitajien, lähihoitajien, lastenhoitajien ja muiden hoitajien työn) kehittämisessä.

Tunnustuspalkinto voidaan myöntää kyseisenä vuonna Lane ry:n jäsenmaksun maksaneelle jäsenelle. Palkintoa voidaan ehdottaa myös ryhmälle, jolloin vähintään yhden ryhmän jäsenen tulee olla Lanen jäsen. Mikäli tulee ehdotuksia ei-jäsenistä, jäsenrekisterivastaava ottaa yhteyttä mahdolliseen palkinnon saajaan ja kysyy hänen halukkuuttaan ryhtyä Lanen jäseneksi (lue jäsenehdot täältä). Tätä varten on palkintoehdotuksessa kerrottava omien yhteystietojen lisäksi yhteystiedot henkilöstä, jolle palkintoa ehdotetaan.

Ehdotus tehdään vapaamuotoisesti Lane ry:n hallitukselle sähköpostilla: lastenneurologianhoitajat@gmail.com "jatkuvan haun" periaatteella.

Palkintoa voi ehdottaa yksilö tai ryhmä, jonka/joiden ei tarvitse olla Lanen jäseniä. Hallitus päättää palkinnon myöntämisestä ja voi tarvittaessaan käyttää ehdotusten arvioinnissa hallituksen ulkopuolista arviointitoimikuntaa, joka arvoi ehdotukset sovittujen ehtojen mukaisesti.  Palkinto voidaan jättää jakamatta, jos riittävän hyviä ehdotuksia ei tule.